top of page
FAQ

BOOKING

Du booker din fotografering ved at skrive til mig i formularen under kontakt, via Facebook eller Instagram.

Eller du kan ringe på 26848463.

FOTOGRAFERINGEN

På dagen for fotograferingen mødes vi enten i studiet eller på den lokation I har udvalgt.Fotograferingen varer ca 45 min  Vi starter med at sludre lidt og vende hvad I ønsker. Derudover skal børnene også føle sig tilpas inden jeg begynder at fotografere. Når vi har set hinanden an og alle er klar laver jeg forskellige opstillinger eller siturationer med Jer. 

FOTOGRAFERING I STUDET 

Da studiet ikke er specielt stort, da det er et værelse i mit hus, sætter det begrænsninger for, hvor mange der kan fotograferes sammen. 

TØJVALG

Det er altid godt at undgå store mønstre, striber og logoer. I må meget gerne afstemme farverne på Jeres tøj, så I har de samme nuancer på. Hvis fotograferingen er booket til studiet må I meget gerne koordinere helt ned til sokkerne.

Ved fotografering på lokation vil vi meget gerne undgå store jakker m.m. så tag gerne en god strik på eller lag på lag for at kunne holde varmen.

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Efter fotograferingen starter sorterings- og redigeringsarbejdet med Jeres billeder. Når billederne er klar får I tilsendt et galleri på mail, hvor I stille og roligt kan finde ud af hvilke billeder I ønsker. Galleriet bliver sendt til Jer senest 10 dage efter fotograferingen.

bottom of page